08 mai 2020 - Top știri

Restaurant deschis în Cluj. Angajaţii, prinşi în flagrant de poliţişti sub acoperire

Autor: Vasile Măgrădeean
Cluj: Restaurant deschis în centrul oraşului, a servit poliţişti sub acoperire, s-a întocmit dosar penal

Un restaurant cu specific italian era deschis, joi, în centrul municipiului Cluj-Napoca iar angajaţii au servit poliţişti sub acoperire care s-au dat drept clienţi, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat, joi, că poliştii clujeni au primit o sesizare despre faptul că restaurantul respectiv funcţiona deşi activitatea localurilor publice este interzisă în această perioadă.

” Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 a Poliţiei Cluj-Napoca au surprins în flagrant angajaţii unui restaurant situat pe strada Napoca din municipiu în timp ce serveau mai multi clienţi aflaţi în interior, contrar prevederilor legale. În cauza a fost întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, au spus reprezentanţii IPJ Cluj.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că, pentru realizarea flagrantului, mai mulţi poliţişti în civil, aflaţi sub acoperire, s-au dat drept clienţi şi au fost serviţi de personalul restaurantului.   

”Erau şi alţi clienţi în restaurant, erau sticle cu vin pe mese şi în difuzoare era muzică ambientală”, au spus sursele citate.