03 mai 2021 - Sănătate

Un român a parcurs 800 de kilometri pentru a se vaccina. ”Masa de Paşte este protejată de vaccin”

Un român a parcurs 800 de kilometri pentru a se vaccina şi pentru a petrece Paştele împreună cu familia. ”O masă de sărbători ca înainte, dar anul acesta este protejată de Pfizer şi AstraZeneca”, a scris persoana pe pagina RO Vaccinare.

„În poză puteţi vedea o reuniune de familie şi o masă de sărbători ca înainte, dar anul acesta protejată de Pfizer şi AstraZeneca”, a scris un român pe pagina RO Vaccinare.

El a dezvăluit că nu a mai ajuns în România de doi ani din cauza pandemiei. Anul acesta, s-a programat la vaccinare, şi-a programat şi părinţii şi bunicii şi susţine că a avut o sărbătoare ca înainte.

„Vreţi să ştiţi de ce am făcut 800 km şi m-am programat pentru vaccinare în România? Pentru că nu mai fusesem acasă tocmai din noiembrie 2019, din cauza pandemiei. Datorită modului în care a fost organizată această campanie de vaccinare, până de sărbătorile pascale catolice am reuşit să programez pentru vaccinarea completă cu vaccinul Pfizer, atât bunicii, cât şi părinţii, chiar şi pe mine, ulterior. În poză puteţi vedea o reuniune de familie şi o masă de sărbători "ca înainte", dar anul acesta protejată de Pfizer şi AstraZeneca. Sper să aveţi parte, la rândul vostru, de asemenea reuniuni fără griji”, mai scrie în mesajul care însoţeşte fotografia postată pe RO Vaccinare.

Autorităţile îi încurajează pe toţi cei care se vaccinează să posteze fotografii şi mesaje pe reţeaua de socializare.

Sursa : www.mediafax.ro