29 mai 2020 - Sănătate

PSD acuza La PNL, pandemia sporeste cumetria. "Rudele lui Tataru au fost plantate pe salarii nesimtite, in curtea propriului minister"

Liderii PSD i-au acuzat, vineri pe liberali că în perioadă de pandemie sporesc ”cumetria”, susţinând că rudele ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, ”au fost plantate pe salarii nesimţite, în curtea propriului minister”.

,,Caracatita PNL sufoca toata #Romania! Dupa neamurile lui Grinda, un alt mare <familist> pe banii romanilor este ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Mastile vandute la suprapret si fara bon fiscal, prin farmacia sotiei, au fost doar primul pas. Apoi a urmat... tot neamul! Cu maxim tupeu, rudele lui Tataru au fost plantate pe salarii nesimtite, in curtea propriului minister", se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democratii mai spun ca intre timp, lipsesc in continuare medicamente esentiale si spitalele sunt inchise pentru bolnavii cronici.

"Dar ministrul Sanatatii este linistit: intreaga <famiglie> s-a conectat la banii publici. La PNL, pandemia sporeste cumetria", se mai arata in postare PSD.

Sursa : www.mediafax.ro