31 oct 2020 - Sănătate

Dominic Fritz, după jurământ Ingredientele cu care timişorenii vor combate pandemia

„Timişoara m-a făcut unul de-al ei acum mulţi ani, iar acum mi-a dat onoarea copleşitoare de a o conduce ca un slujitor al comunităţii. Voi rămâne unul de-al vostru şi voi trage în fiecare zi nu pentru unii, ci pentru toţi”, a declarat noul primar al Timişoarei.

Acesta i-a mulţumit fostului primar Nicolae Robu pentru „8 ani de serviciu public”.

Dominic Fritz a vorbit şi despre preluarea mandatului „în zilele mai grele de la începutul unei pandemii istorice”: „Cred că suntem cu toţii conştienţi că pentru a rupe valul infecţiilor nu avem decât opţiuni dureroase. Nu mi-e teamă pentru Timişoara, vom trece peste această încercare aşa cum au confruntat timişorenii provocările mari de-a lungul istoriei cu responsabilitate personală, cu solidaritatea comunităţii şi cu un spirit inovator. Acestea sunt şi ingredientele cu care vom combate criza aici, la Timişoara”.

Apoi, noul primar a menţionat menirea politicii, respectiv că politica nu este un scop în sine, ci un mijloc de a îmbunătăţi viaţa oamenilor.

„Veţi avea mereu în mine un partener intransigent care nu tolerează şmecheria, dar cu braţe larg deschise pentru colaborare”, a transmis noul primar consilierilor locali.

Timişorenilor, noul primar nu le poate promite că va fi un primar comod, dar a spus că va fi un primar sincer.

Sursa : www.mediafax.ro