19 oct 2021 - Sănătate

Ciolacu le cere parlamentarilor PSD să se imunizeze anti-COVID cu a treia doză „Să mergem în număr cât mai mare să ne facem cea de-a treia doză de vaccin”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a chemat pe parlamentarii social-democraţi să meargă, miercuri, la Romexpo, pentru a-şi face doza a treia de vaccin, potrivit unui mesaj intern trimis senatorilor şi deputaţilor partidului: „Să le arătăm tuturor că PSD rămâne acelaşi partid responsabil”.

„Dragi colegi, vă propun ca mâine (miercuri - n.r.), după votul din plen, să mergem în număr cât mai mare să ne facem cea de-a treia doză de vaccin. Cred că societatea noastră nevoie de un asemenea gest public în faţa acestui dezastru sanitar la care guvernarea nu are soluţii. Au respins testarea extinsă, n-au pregătit spitalele, n-au adus medicamente anti-COVID, astfel că vaccinarea a rămas singura soluţie pentru a salva cât mai multe vieţi”, potrivit mesajului trimis de Marcel Ciolacu.

Liderul PSD le propune senatorilor şi deputaţilor PSD să se vaccineze la Romexpo.

„Vă propun să mergem la centrul de vacinare de la Romexpo, care este cel mai mare din Bucureşti - cred că toată lumea va înţelege semnificaţia alegerii noastre. Vreau să le arătăm tuturor că PSD rămâne acelaşi partid responsabil, mai ales în momentele cele mai grele pentru români. Vă mulţumesc şi aştept confirmările voastre”, conchide Ciolacu.

Sursa : www.mediafax.ro