30 iun 2020 - Sănătate

Ciolacu Amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei de Covid-19

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că „amânarea relaxării din 1 iulie este un eşec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei” de Covid-19, el precizând că mai mulţi liberali nu au respectat regulile impuse de starea de alertă.

,,Amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei. Nu mai certati romanii, ati fost si sunteti anti-modele! Guvernul, in frunte cu ministrul Tataru, da vina exclusiv pe oamenii simpli fiindca nu mai respecta distantarea sociala. Uita insa voit ce comportament public scandalos au aratat liderii PNL de o luna incoace: Orban a baut si fumat in Guvern, alaturi de alti demnitari, iar masca nici acum n-a invatat sa si-o puna corect; Robu a facut balci electoral pe stadion, cu minge adusa cu elicopterul si miuta la toc si costum, fara pic de distantare si zero masti; Primarul Chirica si ministrul Alexe au inceput campania electorala cu sute de activisti in cort, sfidand chiar dictonul prezidential <ori esti precaut, ori prost>", a scris, marti, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Liderul social democrat spune si ca ,,daca se rateaza noua etapa a relaxarii, liberalii - nu romanii obisnuiti - sunt principalii vinovati morali".

,,Au sfidat nu doar reguli de bun-simt, ci au calcat legea in picioare. Iar sa faci asta in plina pandemie inseamna sa-ti duci poporul spre prapastie!", conchide Ciolacu.

La 1 iulie ar fi urmat sa fie anuntate un set de noi relaxari, insa oficialii Guvernului au anuntat ca acest lucru nu se va intampla, din cauza numarului mare de infectari cu COVID-19.

Sursa : www.mediafax.ro