30 iun 2020 - Sănătate

Air France va desfiinta peste 7.500 de posturi, in cadrul planului de redresare post-pandemie

- Compania aeriană Air France intenţionează să desfiinţeze peste 7.500 de locuri de muncă până în anul 2022 - Air France a transmis că restructurările vor afecta inclusiv filiala Hop, destinată zborurilor interne - Guvernul Franţei va susţine compania Air France printr-un plan de redresare în valoare de şapte miliarde de euro

Compania aeriana Air France intentioneaza sa desfiinteze peste 7.500 de locuri de munca pana in anul 2022, in cadrul planului de redresare economica post-pandemie, afirma surse sindicale citate de postul BFMTV.

Confruntata cu o criza fara precedent care afecteaza traficul aerian, Air France a transmis ca restructurarile vor afecta inclusiv filiala Hop, destinata zborurilor interne.

"Cererea este in scadere puternica, astfel ca a aparut necesitatea transformarii companiei", a comunicat conducerea Air France.

Potrivit unor surse sindicale, Air France va diminua personalul cu 7.500 de posturi. Aproximativ 3.500 vor fi plecari normale ale angajatilor care nu vor fi urmate de noi angajari, iar restul vor fi in mare parte plecari voluntare.

Guvernul Frantei a anuntat ca va sustine compania Air France printr-un plan de redresare in valoare de sapte miliarde de euro.

Sursa : www.mediafax.ro