Reclamă cu realizările Primarului Sectorului 5, Daniel Florea, în ziua alegerilor locale. A fost sesizată Poliţia

Alegeri locale 2020 Bucureşti. În Parcul Sebastian din Sectorul 5 rulează pe un ecran reclama cu realizările Primarului Sectorului 5, Daniel Florea. A fost sesizată Politia.

UPDATE:Poliţia a ajuns la faţa locului, a întocmit un proces verbal de cercetare la faţa locului şi a filmat ecranul, iar administratorul scenei a închis ecranul pe care rula clipul Primăriei Sectorului 5.

PNL Bucureşti cere oprirea difuzării reclamelor la companiile municipale

Liberalii bucureşteni au cerut Consiliului Naţional al Audiovizualului oprirea difuzării pe televiziuni a reclamelor la companiile municipale, care ar avantaja actualul primar general.

„Cer Consiliului Naţional al Audiovizualului să ţină cont de faptul că Biroul Electoral de Circumscripţie a spus foarte clar că aceste reclame nu pot fi difuzate întrucât ele induc electoratului un mesaj părtinitor cu privire la realizările unui candidat. Trebuie oprite de îndată aceste aceste clipuri difuzate pe televiziuni, astfel încât bucureştenii să poată avea parte de o zi liniştită, să nu fie influenţaţi cu nimic”, spune Violeta ALexandru.

Ea a criticat difuzarea pe posturile de televiziune reclame cu două dintre companiile municipale, aflate în subordinea Primăriei Generale a Capitalei.

Liderul PNL Bucureşti mai acuză votul pe strategia „Suveică”, mai ales în Sectorul 5 al Capitalei.

Sursa : www.mediafax.ro