Olt Arestaţi preventiv pentru trafic de minori şi act sexual cu un minor

Doi inculpaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 14 ani şi ar fi facilitat acte sexuale ale acesteia cu diferiţi clienţi contra unor sume cuprinse între 100 şi 200 de lei.

Potrivit IPJ Olt, din cercetări a reieşit că, în cursul lunii octombrie 2022, una dintre persoanele bănuite ar fi recrutat, prin promisiuni false de căsătorie, transportat şi adăpostit o persoană vătămată minoră, de 14 ani, cunoscând vârsta reală a acesteia.

Astfel, ar fi intermediat raporturi sexuale cu diferite persoane, de la care ar fi încasat sume cuprinse între 100 şi 200 de lei, iar, în cursul aceleiaşi luni, ar fi întreţinut cu victima raporturi sexuale.

Cu privire la cea de-a doua persoană bănuită, din actele de urmărire penală efectuate a reieşit că, în cursul lunii octombrie 2022, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minora, a cărei vârstă ar fi cunoscut-o. De asemenea, aceasta i-ar fi facilitat întreţinerea de raporturi sexuale cu diferite persoane, în schimbul unor sume de bani, cuprinse între 100 şi 200 de lei.

Totodată, ar fi mijlocit o eventuală căsătorie a victimei minore cu un bărbat, de la care ar fi primit 1.000 de lei, reprezentând jumătate din suma cerută.

În aceeaşi perioadă, al doilea inculpat ar fi constrâns o persoană vătămată majoră să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat, încasând de la acesta 200 de lei.

Procurorii DIICOT Olt au dispus luni reţinerea celor doi bănuiţi pentru 24 de ore, iar marţi judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Sursa : www.mediafax.ro