O maşină de pompieri care se deplasa spre un incendiu s-a răsturnat. Trei pompieri au fost răniţi

O autospecială care se deplasa la un incendiu s-a răsturnat, iar trei pompieri au fost răniţi uşor, anunţă ISU Bistriţa Năsăud. La faţa locului au fost chemate echipaje SMURS şi SAJ.

„Autospeciala de pompieri de la Staţia de Pompieri Năsăud răsturnată pe timpul deplasării la incendiul izbucnit în localitatea Ilva Mică. Împrejurările producerii evenimentului sunt in curs ce stabilite de către organele abilitate. La intervenţia pentru care au fost solicitaţi au fost direcţionate imediat alte resurse de la Secţia de Pompieri Năsăud (echipaje de stingere şi echipaj de descarcerare), precum şi echipaje medicale SMURD şi SAJ pentru acordarea asistentei medicale celor trei colegi”, anunţă ISU Bistriţa Năsăud.

Potrivit sursei citate, cei trei pompieri militari prezintă traumatisme minore şi primesc asistenţă medicală la locul accidentului. Ei prezintă traumatisme şi leziuni care nu le pun viaţa în pericol.

„Incendiul a fost localizat la nivelul anexelor gospodaresti, casa de locuit a fost protejată. Se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor”, încheie ISU Bistriţa Năsăud.

Poliţiştii anunţă că testarea cu aparatul etilotest a şoferului, de 34 de ani, a indicat faptul că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului.

Sursa : www.mediafax.ro