Întreaga Spanie este revoltată. Un român i-a pus mâna în zona intimă unei jurnaliste în timp ce acesta trasmitea în direct de pe o stradă din Madrid / Ministru "Violenţă sexuală"

Miniştrii guvernului spaniol şi-au exprimat indignarea după ce un trecător a atins o jurnalistă în zonele intime în timp ce aceasta era în direct. Gestul bărbatului a dus la un dialog tensionat în direct care a fost văzută în întreaga Spanie.

UPDATE: Din cele mai recente informaţii, bărbatul a fost reţinut şi ar fi un cetăţean român.Poliţia Naţională din Spania a arestat un tânăr de 25 de ani de naţionalitate română, potrivit El Mundo.

Isa Balado, o jurnalistă a postului de televiziune Cuatro, a intrat marţi în detalii despre un jaf în centrul Madridului, când a fost abordată de un bărbat. Înregistrarea video îl arată pe acesta întinzând o mână pentru a-i atinge zona posteriorului, înainte de a-i întrerupe reportajul pentru a o întreba pentru ce post de televiziune lucrează.

Pe măsură ce imaginile cu incidentul au circulat online, oameni din întreaga Spanie s-au arătat revoltaţi. Subiectul a fost principala temă de discuţie astăzi în întreaga Spanie.

"Ceea ce până acum era 'normal' nu mai este aşa. Atingerile fără consimţământ sunt violenţă sexuală", a scris pe reţelele de socializare ministrul interimar al egalităţii din această ţară, Irene Montero.

Yolanda Díaz, ministrul interimar al muncii şi vicepremier, a cerut ca acest act să fie pedepsit.

Poliţia a anunţat marţi că a arestat un bărbat, care ar avea 25 de ani, pentru că a agresat sexual un reporter.

Imediat după incident, jurnalista Balado a încercat să îşi continue reportajul despre jaf, spunându-i bărbatului că se află în direct la cameră. Câteva secunde mai târziu, gazda emisiunii, Nacho Abad, şi-a cerut scuze în timp ce o întrerupea. "Ţi-a atins posteriorul?", a întrebat-o acesta.

Când ea a spus că da, Abad i-a cerut să îl pună pe bărbat în faţa camerei. "Dă-mi-l pe idiotul ăsta", a spus el.

Jurnalista Balado i s-a adresat chiar ea individului: "Oricât de mult ai vrea să mă întrebi de la ce canal sunt, chiar trebuie să mă atingi pe la spate?". a întrebat Balado.

În timp ce bărbatul a negat că ar fi atins-o, Balado a încercat să pună capăt interacţiunii. "Aş vrea să mă laşi să lucrez", a spus ea. Bărbatul a continuat să insiste că nu a atins-o, chiar dacă a întins din nou mâna, de data aceasta atingându-i părul în timp ce pleca.

Sursa : www.mediafax.ro