Cuplu surprins făcând sex în toaleta unui avion. La aterizare a fost întâmpinat de poliţie

Un cuplu a fost prins în flagrant în timp ce făcea sex în toaleta unui avion EasyJet. La aterizare, cuplul a fost întâmpinat de poliţie.

Cuplul a fost surprins pe un zbor dinspre Londra către Ibiza.

Imaginile de pe reţelele de socializare arată cum un membru al echipajului de cabină al EasyJet deschide uşa toaletei şi găseşte un bărbat şi o femeie făcând sex. Ceilalţi pasageri pot fi auziţi râzând şi aplaudând, în timp ce membrul echipajului se întoarce cu spatele şi priveşte în altă parte, aparent jenat.

Incidentul a avut loc pe 8 septembrie.

Într-o declaraţie furnizată pentru Insider, un purtător de cuvânt al EasyJet a spus: "Putem confirma că acest zbor de la Luton la Ibiza din 8 septembrie a fost întâmpinat de poliţie la sosire din cauza comportamentului a doi pasageri de la bord".

Nu este clar dacă cuplul a fost arestat, iar poliţia locală din Ibiza nu a fost disponibilă pentru comentarii. Poliţia din Bedfordshire, care supraveghează activitatea poliţiei la Aeroportul Luton din Londra, a declarat pentru Insider că nu a fost implicată în acest incident.

Legislaţia internă din Marea Britanie nu interzice sexul în avion, dar cei care sunt prinşi făcând acest lucru riscă să fie acuzaţi în conformitate cu Legea privind infracţiunile sexuale din 2004, potrivit The Sun.

Conform acestei legi, este ilegal să faci sex într-o toaletă la care are acces publicul. Legea se aplică pe orice avion înregistrat în Marea Britanie şi este pasibilă de o pedeapsă maximă de şase luni de închisoare şi o amendă.

Din seria de incidente cu pasageri indisciplinaţi în această vară mai fac parte pasageri care au pierdut zborul şi au forţat îmbarcarea, iar unul dintre ei a sărit pe pistă, precum şi un pasager de la clasa business care a forţat devierea avionului după ce a aflat că mâncarea aleasă nu era disponibilă.

SUA au înregistrat un număr mare de călători dificili în acest an. Până la data de 10 septembrie, Administraţia Federală a Aviaţiei a declarat că a primit 1.426 de rapoarte privind pasageri indisciplinaţi.

Sursa : www.mediafax.ro