Florin Cîţu a anunţat măsurile pe care le va transmite Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru perioada Sărbătorilor Pascale

Premierul Florin Cîţu a postat pe pagina de Facebook câteva propuneri pentru perioada sărbătorilor Pascale, pe care le va transmite Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.
Acesta vrea ca circulaţia în noaptea de Înviere să fie permisă până la ora 5:00, în timp ce magazinele să se închidă al ora 20:00 în Vinerea Mare.
O altă propunere a premierului se referă la staţiunile de pe litoral. Acestea să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70%.
”Propuneri importante pe care le transmit astăzi CNSU:
- pentru cei care vor merge la slujba de Paşte, circulaţia pe timpul nopţii să fie permisă până la ora 5:00;
- magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paşte;
- staţiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact aşa cum sunt acum staţiunile de la munte),” a scris Florin Cîţu pe Facebook.
În acest moment, în localităţile cu incidenţă cu peste 4 cazuri la mia de locuitori, restricţiile prevăd că circulaţia este permisă doar până la ora 20,00, iar magazinele şi terasele se închid la ora 18.00.

Sursa : www.mediafax.ro