25 nov 2021 - Coronavirus

Spaniolul Carlos Alcaraz a fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi va rata finala Cupei Davis

Echipa spaniolă de Cupa Davis a primit o veste teribilă în această dimineaţă, deoarece tânărul Carlos Alcaraz a fost depistat pozitiv la COVID-19, ceea ce pune capăt speranţelor sale de a evolua în finala Cupei Davis.

Carlos Alcaraz a fost încântat când a fost convocat în echipa spaniolă de Cupa Davis, convocare considerată una din visurile carierei sale. Faptul că urma să o facă chiar în finala în care Spania încearcă să îşi apere trofeul din 2019, l-a onorat cu atât mai mult.

Din păcate pentru el, va fi nevoit să îşi amâne debutul din acest an. Tânărul a fost testat pozitiv pentru COVID-19, joi, şi nu va putea juca pentru Spania în finală.

Este o veste teribilă pentru echipa spaniolă, care l-a pierdut şi pe Bautista Agut, în urmă cu câteva zile, rămânând astfel doar cu Carreno-Busta, dintre jucătorii clasaţi în top 50.

După aflarea veştii, Pedro Martinez a fost convocat pentru a-l înlocui pe Alcaraz, tânărul spaniol scriind pe reţelele de socializare:

"Bună ziua tuturor. Am vrut să vă comunic că astăzi ( am fost testat pozitiv la Covid-19, ceea ce mă va împiedica să joc în finala Cupei Davis".

Ceilalţi jucători spanioli vor fi testaţi şi ei înainte de confruntarea cu Rusia, pentru a se stabili dacă Alcaraz este un caz izolat sau dacă este vorba de un focar.

Sursa : www.mediafax.ro