23 mai 2020 - Coronavirus

Noua Zeelanda a invins coronavirusul si a devenit un paradis al filmelor

Producătorul Jon Landau a anunţat că filmările pentru lungmetrajele „Avatar", suspendate din cauza pandemiei, vor fi reluate săptămâna viitoare, în Noua Zeelandă, unde a fost turnată şi prima parte.

Producatorul Jon Landau a dezvaluit pe Instagram o imagine spectaculoasa de pe platouri, cu Matador si Picador, doua vehicule acvatice ce vor fi folosite in ,,Avatar 2".

Regizorul canadian James Cameron a anuntat ca a dezvoltat patru continuari ale superproductiei lansate in 2009, iar ,,Avatar 2" este programat pentru decembrie 2021.

Cameron a declarat la inceputul acestui an ca au fost finalizate scenariile pentru toate cele patru noi filme, s-a decis distributia si s-a finalizat partea de live action.

,,Avatar 2" ii va reuni pe multi actori din distributia originala, printre care Sam Worthington, Zoe Saldana si Sigourney Weaver, carora li se adauga Kate Winslet, Oona Chaplin si Vin Diesel.

Filmul ,,Avatar" a fost nominalizat la noua premii Oscar si a castigat trei.

De la lansare, ,,Avatar" a ocupat pozitia de lider al box office-ului mondial, ajungand la incasari de 2,789 miliarde de dolari, pana anul trecut, cand a fost detronat de pelicula ,,Razbunatorii: Sfarsitul jocului", de Anthony si Joe Russo.

Sursa : www.mediafax.ro