29 mai 2020 - Coronavirus

Coronavirus in lume LIVE UPDATE 29 mai China nu a raportat zero noi cazuri de coronavirus. Sub 100 de decese in 24 de ore in Italia

Zero noi cazuri in China

China nu a raportat nici un nou caz de coronavirus confirmat pe continent pana la sfarsitul zilei de 28 mai, in scadere fata de doua zile mai devreme, a declarat vineri Comisia de Sanatate, potrivit Reuters.

Bilantul epidemic a depasit 33.142 de morti in Italia

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 33.142 de morti in Italia, cu 70 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate se apropie de 232.000.

Serviciul italian de Protectie Civila a comunicat, joi seara, ca bilantul epidemic este de 33.142 de morti, iar numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate pana acum a ajuns la 231.732.

Coreea de Sud ar putea reintroduce restrictiile

Coreea de Sud inregistreaza cel mai mare numar de cazuri noi din ultimele 53 de zile. Ministrul Sanatatii, Park Neung-hoo, le-a cerut rezidentilor din capitala si zonele limitrofe sa evite adunarile care nu sunt necesare, iar companiilor le-a cerut sa permita angajatilor bolnavi sa nu lucreze.

Sursa : www.mediafax.ro