Ion Cristoiu, despre anularea deciziei de achitare a lui Vasile Blaga, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: „Puţină lume ştie că Blaga este liderul rebelilor din PNL şi este grupul care îl sprijină pe Rareş Bogdan”

Autor: Mara Răducanu Autor: Adrian Dragomir

Curtea de Apel Bucureşti a anulat joi achitarea din primă instanţă a lui Vasile Blaga. Dosarul se va reîntoarce la Tribunalul Bucureşti şi va fi judecat de la zero.

Invitat în emisiunea ,,Marius Tucă Show”, publicistul Ion Cristoiu dezbate, împreună cu Marius Tucă, decizia  Curţii de Apel Bucureşti care a anulat joi achitarea din primă instanţă a lui Vasile Blaga.

Cunoscutul publicist analizează de ce Vasile Blaga are, brusc, probleme, devoalând că – deşi este un aspect cunoscut de puţină lume – acesta este atât liderul rebelilor din PNL, cât şi cel care îl sprijină pe Rareş Bogdan.

Ion Cristoiu dezvăluie în emisiunea ,,Marius Tucă Show” un episod petrecut la întâlnirea dintre Iohannis şi PNL de la Vila Lac, întâlnire la care Vasile Blaga ar fi fost foarte dur de faţă cu preşedintele Iohannis.

„Şi, atunci, domnul Vasile Blaga are o problemă. Brusc!”, conchide Ion Cristoiu.

I.Cristoiu: „Domnul preşedinte nu are niciun interes în perioada aceasta să fie tulburări în PNL”

„Domnul Vasile Blaga este liderul rebelilor din PNL, puţină lume ştie  asta şi e grupul care îl sprijină pe domnul Rareş Bogdan. Uite, vă dau o informaţie, la întâlnirea aia de la Vila, nu ştiu care era… (n.r. întâlnirea de la Vila Lac dintre Iohannis şi PNL), acolo Blaga a fost foarte dur de faţă cu Klaus Iohannis. Domnul preşedinte nu are niciun interes în perioada aceasta să fie tulburări în PNL. Şi, atuncea, domnul Vasile Blaga are o problemă. Brusc!”

Vasile Blaga fusese achitat în octombrie 2017

Vasile Blaga aştepta, joi, o decizie definitivă în acest dosar. Tribunalul Bucureşti l-a achitat în primă instanţă, însă procurorii DNA au atacat decizia la Curtea de Apel.

„Desfiinţează în integralitate sentinţa apelată şi trimite cauza spre rejudecare la Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală”, se arată în minuta instanţei Curţii de Apel Bucureşti.

Vasile Blaga, fost senator în Parlamentul României, a fost trimis în judecată pe 28 noiembrie 2016 de procurorii DNA din Ploieşti în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.